Veckan spikad

Vara med kompis imorrn (onsdag) innan hon drar tillbaks till Gotland. Torsdag ska man vara med en annan kompis (vi ska göra nåt som liknar "testa spel" hos varandra maraton). Båda har spel den andre måste se. Skitkul. Fortsätter faktiskt även nästa dag (fredag). Lördag så ska man med på dop av ett kusins barn. En lite rackare vid namn Edwin. Alltid hatat att gå till kyrkor och har oftast tackat nej, men hur mycket man än hatar dessa byggnader och vad dom står för så måste man ju även visa respekt för den lille pojken och hans föräldrar. Men det går nog bra, sålänge man inte stöter ihop med prästen och börjar diskutera Glad med tungan ute
Dagen efter, söndag, så ska man hälsa på syrran och få se hennes "bebis". Inget annat än en liten ponny. Blir nog en del kort tagna under dagarna.
Under tiden så spelar man aktivt ogame, och man har även lovat en av de största spelarna där om stöd för att ta ner en lite mindre spelare (krossa honom vill säga). Samtidigt så har man fått Lego Star Wars: The Complete Saga i brevinkastet. Vad för speciellt med det? Många som får det, bara att beställa över internet. Jag är dock en av få som fått detta Wii-spel (värde är på runt 600kr), HELT GRATIS. Varför? Jag ska recensera det och sedan lägga ut det på www.starwars.se . Ska göra det så snabbt som möjligt. Massa spelande alltså. Fullt upp alltså… Jobbigt att vara arbetslös….
Annonser

Om Wilfer88

Lång o smal o glad
Det här inlägget postades i Dagen, Religion, Spel, Star Wars. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s