Lugnt hemma nu

Morsan i Norge och farsan jobbar eftermiddag. Jag och brorsan hemma. Väldigt lugnt hemma trots att man är den som ska se till att vi överlever, laga mat och sånt Rullande ögon Ingen som klagat hittils. Jag kan dock klaga. Kom i konflikt med motten här hemma. Inte ska väl 1,5 liter vatten fylla en medelstor kastrull? Blev god mat hur som helst. Lite mjuka köttbullar bara. Och stekplattan glömde man stänga av när man använt den, och brorsan vägra hjälpa till med att städa och diska efteråt. Orutinerad som fan både han och jag Ängel
Ska ta och spela lite Wii nu snart. Bli lite varm. Sen vila lite, sen göra klart lite ansökningar. Sunfab vill ha mer folk till sommaren. Låter toppen, men senaste gången man sökte dit blev det ett nej. Ska se om man blivit lite bättre på att skriva. Få deras uppmärksamhet.
Ne ursh. Fan blivit svårt att skriva nu på sistone. Vet inte alls varför. Skriver massor på forum och sånt, men när det gäller att skriva om sig själv så går det inte alls. Man mår bra, läser mycket filosofi och sånt om tekniker hur man ska se på saker fatt må bra. Lett nu till att man kallar sig ateistisk humanist. Tror inte på Guds existens utan jag tror på människan har det som behövs för att leva på ett bra sätt. Men det har jag nog redan berättat för er. Är dock mer påläst nu än förr. Ingen expert än dock. Men har börjat fått förmågan nu att kunna diskutera ämnet med folk. Är rätt kul.
Annonser

Om Wilfer88

Lång o smal o glad
Det här inlägget postades i Dagen, Jobb/skola, Religion. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s