Star Wars

http://www.starwars.se/ ser man att jag är en del av gänget som skriver där. Har skrivit några nyheter där plus 6st spelrecensioner. Har ytterligare en recension som ligger på rättning. Har ett avklarat spel som jag nyligen börjat skriva om. Håller också på att fipplar med en förhandstitt på det största Star Wars spelet som gjorts. Släpps om lite mer än 2 månader. Sen gör man en recension på det spelet med. Under året blir det minst en recension till. Ovanligt mycket skrivande för mig alltså, har annars i några år nu varit moderator och admin på forumet http://www.starwars.se/forum/ och är väl den som håller bäst reda på vad som skrivs där. Dock har aktiviteten sjunkit sen Episode 3 gick på bio. Ganska tråkigt med tanke på att Lucasarts och Lucasfilm fortfarande jobbar på för fullt som dom alltid gjort med nya produkter. Finns alltid något som händer, folk har tydligen inte förståt det.
Själv har man nog fått förmycket av det hela. Mitt Star Wars intresse bara ökar och ökar. Sedan 3 år tillbaks börja man köpa Star Wars-böcker. Är uppe i 60 böcker nu. Lika bra som filmerna vissa. Underbar denna Star Wars värld är. Fast mest så gillar man väl Star Wars spel. Släpps ju några stycken per år och jag köper dom som kommer till PC och Nintendo Wii. Så härligt när man kan stressa av sig på Star Wars. Man blir så lycklig Ler Har fallit för konsumtionssamhället, the dark side.
I slutet av Juli ska man också dra iväg till Örnsköldsvik. Det blev med familjen till slut. Var inte tänkt så i början, men det funkar bäst så. Ska sova över där eftersom resande annars tar minst 7 timmar av en dag.
Vad jag är mest besatt av just nu är spelet The Force Unleashed: http://www.lucasarts.com/games/theforceunleashed/ . Det verkar så otroligt grymt helt enkelt. Är det spelet jag skriver en förhandstitt om. Det stora tråkiga är att spelet varierar stort från konsoll till konsoll. Spelet till Wii som jag har är inte i närheten lika snyggt som till 360 och PS3. Önskar man hade någon av dessa med. Dock har Wii 2 underbara konstroller som ska funka perfekt med detta spel. Lasersvärd i ena handen och använda Kraften med den andra. Använda Kraften fatt lyfta upp fienden i ett strypgrepp för att sedan slänga iväg lasersvärdet med andra handen och spetsa honom. I spelet släpps Kraften lös. Favoritcitat från spelet är just nu:  When Vader says "kill," you ask "how violent?"  . Vaders onda lärling spelar man som. En Luke Skywalker goes evil. Sjukt helt enkelt och jag vet inte hur man ska överleva tills den 19 september då spelet släpps i Sverige. Förväntningarna är enorma. Hoppas spelet når dessa.
Annonser

Om Wilfer88

Lång o smal o glad
Det här inlägget postades i Star Wars. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s