Sista dagen av aug

Sista dagen av månaden tillägnad Augustus, första kejsaren av Romarriket. Faktiskt läst mycket om honom. Stor man, kanske större än den mer kända Julius Caesar (han som adopterade Augustus som sin son innan han dog). Säkert ett av de bästa valen genom historien av diktatorisk efterföljare. Okej, Augustus fick kämpa till sig makten ändå, men det bevisade bara att han var av rätta virket han med.

Historia är kul. Synd jag inte alls satsar på någon karriär inom det ämne, eller religion, eller politik. Skulle säkert vara smartare än den mer teknisk krävande ingenjörs framtiden jag valt. Men det är mest för att mina ambitioner är stora. Pengar, ansvar, makt, har varit ens intresse sen 1996 eller strax efter då man börjat spela Red Alert. Strategi, ta hand om saker, problemlösning osv. Sen dess har man lirat ekonomisimulatorer, stadssimulatorer, nöjesfältsbyggande, byggt imperium, styrt länder och tagit över rymden, trots en låga ålder(köpte Capitalism 2 (ekonomisimulatorn jag nämnde) när jag var bara 13 år gammal, känner fortfarande ingen som inte uteslutande spelande pang pang spel vid den åldern). Verkligheten är annorlunda, men sinnet mitt vill åt samma håll. Företag är vägen. Är inte smartast i skolan, så nej, VD för Ericsson läre man inte bli, men en hög position innan pensionsåldern är inte drömmen, det är något som bara ska bli verkligt. Datorintresset, spel-och filmintresset kan offras om så måstes. Arbetshäst, karriärsperson, finns många såna, jag tänker bli en sån.

Men just nu känner jag inte att allt spel eller filmintresse behöver offras. Lite njutning måste ju finnas bredvid pluggande. Här kommer en lista med kommande inköp närmsta månaderna:

X-Men Origins: Wolverine ; dvd-film
Star Trek; dvd-film
Transformers 2; dvd-film

Star Wars: The Clone Wars: Republic Heroes; pc-spel
Star Wars: The Force Unleashed: The Sith Edition; pc-spel
Batman Arkam Asylum; pc-spel
Assassins Creed 2; pc-spel

Sen blir det förmodligen också några impulsköp då och då. Rammstein tex ska ju släppa sin skiva nångång snart.

Annonser

Om Wilfer88

Lång o smal o glad
Det här inlägget postades i Jobb/skola, Star Wars, Underhållning. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s