Klimatmötet

Klimatmötet är igång. Varför? De kommer ju ändå inte göra framsteg. Även Obamas USA kommer inte göra det som krävs. Aftonbladet säger att både USA och Kina bluffar med sina siffror om hur de ska bekämpa klimathotet.

För lite och för sent. Hoppas alla blir nöjda. De flesta vid makten kommer ju inte leva vid den tiden förändringarna på jorden är ett faktum. När majoriteten av befolkningen har 2 åsikter att välja mellan, då väljer de det som passar dem bäst själva, det som är enklast att göra. I detta fall att syna vetenskapen. Det är billigast och bekvämast. Så gott som alla politiker behåller makten även om deras miljöåsikter är av det värsta slaget. Höjer de tillfälligt levnadsstandarden för folk så stannar såna politiker vid makten.

Jag kommer förmodligen att leva 60 år till. Jag kommer leva när resurserna på jorden börjar sina, olja blir en bristvara, klimatet helt upp och ner. Jag gissar att man dör i WW3 som startar pga resursbrist då folk inte är villiga att göra snabba förändringar, tänka helt om. Jag tänker definitivt inte skylla det kommande misslyckandet av klimatmötet på någon politiker. Det är folket som valt de mäktigaste personerna i den rika delen av världen. Vi har pengar att offra. Vi är de enda som kan bli till föredömen i världen. Offra lite pengar som annars hade gått till sjukvården,infrastrukturen,skolan, försvaret. Jobba ännu hårdare för att effektivisera saker satt vi inte förlorar kvalitén. Vi kan offra pengar. I krig så är ju de flesta villiga/redo att offra sina liv till och med. Har alla glömt de tidigare uppoffringar vi människor gjort i världshistorien?

Annonser

Om Wilfer88

Lång o smal o glad
Det här inlägget postades i Nyheter och politik. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Klimatmötet

  1. David skriver:

    Politiker är onda. Vanligtvis i alla fall.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s