Ubåtsjakt över

Nyheterna har äntligen börjat trappa ner med ubåtar, precis som Försvaret. Inget funnit, jag hade inga förväntningar på annat. Inte för att jag helt nervärderar svenska försvarets förmågor, men ska man hitta en ubåt så ska det göras på en dag, för dag nummer två så kan ubåten vara vart som helst. Det var bara smärtsamt att se media blåsa upp det hela till orimliga proportioner dag efter dag.

Här hemma i Hälsingland är det grått och trist. Regnar, molnigt, kallt. Sista veckan på praktiken nu, ska hitta nytt och söka jobb. Jag var fullt anställningsbar och skötsam på praktiken, men ekonomin där tillät inte att jag skulle bli anställd, så det är bara dumt att stanna kvar när det ger så lite. Praktik är bra, men det ska också leda till lön och självförsörjande. Nya tag.

Lyckades skriva lite mer på starwars.se. En tyngre spelnyhet slank ner och blev ganska snygg. Sen använde jag bloggen där och gjorde en topp10 lista. Mest skoj för att länka till de uppdaterade recensionerna som jag gjort en hel del arbete med. Spelsektionen utökas ständigt där. Vi hade 50 spel i förra versionen av sidan, nu ökas den ständigt för att till slut inkludera över 110 Star Wars-spel som släppts genom tiderna. 19 av dem har vi på sidan recenserat, och mer blir det. Förut var det bara små svart-vita bilder, nu är de stora, färgglada och högupplösta, samt att varje spel i listan innehåller lite mer information. Det var dags. Star Wars blir ju bara större, mer populärt och aktuellt med åren.

 

 

Annonser

Om Wilfer88

Lång o smal o glad
Det här inlägget postades i Dagen, Hobbyer, Jobb/skola, Nyheter och politik, Spel, Star Wars, Underhållning. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s