Två av tre

Japp det blir lite mer politik. Den andra debatten blev av, lite jämnare även fast Trump kom in med långt sämre ställning än innan. Trump hade en större skandal bara dagar innan men den lyckades han desarmera relativt fort i debatten. Men så gott som alla mätningar efter visar ett försämrat läge för Trump.

Hillary har sina skandaler med mailen, ständigt dessa mail, är det uppe i 100.000 mail snart som analyseras? Givetvis inte bara hennes, utan folk runtomkring henne också. Men Trump får handskas med att han skröt om att ta kvinnor på könsorganen utan att fråga, för han är en kändis och kändisar kan göra så, enligt honom själv.

Det är ganska många republikanska ledare som inte kan finna sig i att stödja en sån president-kandidat. Att det sen finns kvinnor som gärna önskar bli tagen där nere, av kändisar, det är ju inte likvärdigt med att alla accepterar en handling som lagboken ser som sexuella trakasserier. Trump är inte främmande när det gäller skandaler relaterade till kvinnor,  men nu är läget så att det inte kan bli så mycket värre. Det kanske kan bli mer av samma sak, men inte värre saker. Det är inte till hans fördel. Hoppas han bara vinna manliga vita väljare, då är president-valet redan över. En del talar för det, hur ogillad Hillary än är, så skriker Trumps skandaler långt högre.

Effekten av 2 debatter verkar alltså ge Hillary mest fördelar. Trump har verkligen inte lyckats vinna över osäkra väljare, utan det mesta tyder på att han bara förlorar mer av de som förväntades stödja han. En sista debatt är kvar, men Trump har visat att han har inga som helst ess i rockärmen kvar, han väntar bara på att en mirakel-skandal mot Hillary ska slå till som vida överskuggar hans egna.

Annonser

Om Wilfer88

Lång o smal o glad
Det här inlägget postades i Nyheter och politik. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s