Om

Det finns inget bestämt om mig. Jag växer än, förändras, förbättras, försämras. Sånt är livet. Jag tar ingenting och allt på allvar. Jag kan vifta bort både framgångar och motgångar, helt enkelt för att jag alltid är glad.

Bloggen är till för mig, för vissa saker är helt enkelt bara skönt att få skriva av sig. Det kan handla om allt. Och ingenting. Allt kan vara patetiskt och underbart på samma gång.

Lite kort om mig ändå, mer värderingar än fysiska föremål.

Gillar

– Ett leende : Det smittar av sig.

– Årstiderna : Med variation uppskattar man mer det man gillar mest.

– Naturen : Fridfullt.

– Tysthet : Utan eftertanke vet man ej vad man gjort.

Ogillar

– Mode : Ytligt värdesättande på något som icke finns.

– Stress: Man hinner inte med allt som går att göra här i livet, så det är dumt att försöka ens, när stress tillslut tar sitt pris.

– Konflikt: Enkla missförstånd och okunskap gör inte världen bättre.

– Hämnd: Utan förlåtelse blir även goda människor onda.

De komplexa värderingarna

Ateistisk sekulär humanist, pacifist, social liberal miljöpartist.

 

The truth

Är en enkel person att ha att göra med. Jag gör inte mycket, känner inte många, så de som stöter på mig ser inte en person som kommer med problem. Jag är duktig på kompromisser, kan lätt erkänna fel jag gör och baktalar sällan folk. Ska man yttra sig negativt så ska man göra det face-to-face om man ska göra det alls. Jag vill alltid väl, kommer det negativt, så är det med en önskan av förbättring.  Jag är dock dålig med det sociala spelet mellan människor, jag är ganska naiv och godtrogen. Jag vill ju vara snäll.

Och ibland vill jag bara vara själv, jag har något av en introvert personlighet så som det kallas. Men det får mig också att uppskatta en gemenskap bättre än vad vissa gör. Jag tar inte så jättemycket saker för givet. Jag har en ganska enkel bakgrund som får mig att kunna uppskatta det där lilla. Men det gäller inte vad jag har för gardiner i fönstret.

Jag är någorlunda allmänbildad. Helt okej på mycket, men inte expert på något.  Nothing special. Jag tror på att vara ödmjuk och jordnära. Men vet inte om jag själv är det.

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s