Lämnade twitter

Jag var långsam in i twitter. Under 6 år skrev jag knappt en halv tweet per dag i snitt. Så jag var inte den mest engagerade. Men spel-utvecklare och star wars-fans fanns där och hjälpte en att skräddar-sy ett nyhets-flöde. Det var väl det trevliga med stället. Men sociala medier gör oss ont och 1 helt år med Elon Musk som styr där kunde jag inte ta till slut. En riktig pajas som förstörde något otroligt och jag hoppas att företag tänker till innan de gör affärer med honom eller köper produkter han står bakom. Twitter flödade över av rasism, facism, islamofobi och klimatförnekelse, ren vetenskaps-förakt, så det var hemskt lätt att må illa av att vara där. Över 1000 tweets körde jag i soporna och känner mig bara glad att hitta anledning att lämna. Jag hade lätt hållit ut i många år till om inte för Musk.

Har jag hittat en ersättare? Nej. Instagram är min enda riktiga mobil-app nu. Facebook är jag grymt inaktiv i och har väl 1/20 av rätt inlägg jag önskar se i mina flöden. Kan absolut se en snöbolls-effekt att jag stänger ner helt på fb med. Kanske hoppas på ett sånt beslut. #leavingtwitter .

Om Wilfer88

Gamer, Sith Lord, loves nature and is a happy fellow.
Detta inlägg publicerades i Dagen, Datorer och Internet, Hobbyer, Nyheter och politik och märktes . Bokmärk permalänken.

Lämna en kommentar